Monday, May 17, 2010

Thomas sudah dibawa lari & Sibu berciciranSeperti sudah maklum, Thomas Cup sudah terbang ke China. Takpe, 2012 make sure we have a strong team. Sila keluarkan 'warga-warga emas' yaa..

Disebabkan Malaysia masuk semi final dan untuk merasakan experience berada di stadium, i went for the Semi Final game with Mr Hubby in Friday evening. Masa sampai, game dah start halfway. Chong Wei dah pun jauh ketinggalan. Tapi tkpe, Malaysia tetap Boleh. Boleh tahan la crowd aritu.


Boleh tahan crowd aritu

First double, sangat hampa hokey

Second single getting ready.. 21 yo vs 33yo..hmmm

Game 2nd single tak habis lagi, ramai dah cabut..kecewakah?
Wondering gak, kalau-kalau ada orang nak Boo Boo bila Malaysia kalah tapi hhmm tkde. Mungkin sebab kita ditewaskan oleh China kot. So kalau kalah takpe. Apakah?? Tapi overall saya tak puas hati dengan persembahan Malaysia yang tak fight langsung! Penat hokey, mengharungi jam di petang Jumaat hanya untuk menyokong Malaysia..hahahaha..kan dah berkira.
Pakcik depan i ni mmg bersemangat

Anyways, Hope we will bring back the Cup in 2012!!

On a different update, Sibu sudah beralih tangan ke PPR dengan majoriti yang kurang significant. Apakah??? Mungkin rakyat sudah maju, tapi politik kita masih ditampuk lama. wahai politicians, sila fikirkan yee.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails